Головна » 2012 » Вересень » 20 » 27, 29 та 30 вересня святкуємо День туризму у Луцьку! Музеї міста чекають Вас!
21:32
27, 29 та 30 вересня святкуємо День туризму у Луцьку! Музеї міста чекають Вас!
27, 29 та 30 вересня святкуємо День туризму у Луцьку! Музеї міста чекають Вас!
27, 29 та 30 вересня 2012 року на лучан та гостей міста очікує насичена програма культурно-просвітницьких заходів з нагоди Дня туризму.
27 вересня відбудеться урочисте відкриття нового туристичного об’єкту – Братського Некрополю та пам’ятної меморіальної дошки, присвяченої виходу луцького першодруку «Лямент» у приміщенні Хрестовоздвиженської церкви.
Протягом дня музеї гостинно відчинять свої двері для всіх відвідувачів, а о 11.00 та 15.00 годині усі охочі зможуть завітати туди на безкоштовні екскурсії.
«Чи потрібні Луцьку туристи?» - саме це питання буде обговорюватися на студентських дебатах, а студентський квест на території старого міста продемонструє багатий історико-культурний потенціал Луцька.
Не знаєте як гарно провести час увечері? – Ласкаво просимо послухати безкоштовно  джаз від гурту «Пластилін» у «Кава-клубі».
29 вересня вперше у Луцьку відбудеться сушка фото під назвою «Дворик мого міста». Головна ідея заходу – продемонструвати своє фото та обмінятися ним. Також організатори відтворять атмосферу домашнього подвір’я, де кожен зможе знайти для себе цікаве заняття – настільні ігри, мистецтво, ігри для дітей, цікаві головоломки або просто послухати музику та поспостерігати за життям імпровізованого двору.
29 та 30 вересня відбудуться безкоштовні екскурсії містом англійською та польською мовами, виставки-продажі сувенірної продукції та презентація туристичного потенціалу Луцька та Волині.
Куди піти? Що подивитись? Де прийняти участь? На ці питання ви зможете отримати детальну інформацію від волонтерів туристично-інформаційного пункту, який працюватиме на Театральному майдані протягом 27, 29-30 вересня!
Запрошуємо лучан та гостей міста розділити з нами
свято туризму у Луцьку!!!!
Будемо раді бачити вас!
 
З детальним переліком усіх заходів з нагоди Дня туризму ви зможете ознайомитися тут.
 
Довідка за телефоном 777 956, 723419
Управління міжнародного співробітництва та туризму 777 956
 
Джерело: сайт Луцької міської ради, 20.09.2012
Категорія: Луцький історико-культурний заповідник „Старий Луцьк” | Переглядів: 1162 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]