Головна » 2021 » August » 23

Виставка, присвячена 30-річчю Незалежності України, діє в Берестечківському народному історичному музеї. Експозиція вміщує наочні матеріали з історії грошового обігу на території України, зразки поліграфічної продукції самвидаву 1989-1990 років, а також речі учасників Антитерористичної операції на Донбасі.

Ці слова взяті з «Лісової пісні» Лесі Українки. І це не просто красиве поєднання кольорів, а передбачення долі України, у якої ще буде все – і мирне блакитне небо, і багатство золотого колосся. Недаремно ці кольори поєдналися у Державному Прапорі України, ніби продовження мрії Великої Українки про вільну, незалежну, багату Україну.

До 30-річчя Незалежності України у Торчинському історичному музеї імені Г.О.Гуртового презентовано виставку «Символи української єдності».

З нагоди 30-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора у Рожищенському історико-краєзнавчому музеї було презентовано виставку «Символ нашої Незалежності».

З нагоди 30-ої річниці Незалежності України у міському музеї Ковеля відкрилась виставка «Ковельський історичний музей – Незалежній Україні».