Головна » 2019 » Березень » 07

Доволі особливу й оригінальну виставку презентували напередодні 8 березня у Нововолинському міському історичному музеї. Окрім художніх робіт у техніках акварель та пастель, відвідувачам представили й надзвичайні кулінарні вироби – розписане імбирне печиво.

У Ківерцівському краєзнавчому музеї до 8 березня відбувся майстер-клас народної майстрині та дитячої поетеси Наталії Бугай із виготовлення подарункового зайчика-мотанки.

У Волинському краєзнавчому музеї 6 березня 2019 року відбувся семінар-практикум для вчителів мистецтва, керівників фольклорних колективів закладів загальної середньої освіти, організований Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти. Темою обговорення став «Народний костюм як джерело до вивчення культури волинського краю».

У Волинському краєзнавчому музеї, в рамках проекту «Музейники» започаткованого до 90-річчя закладу, підготовлено фотодокументальну виставку «Три роки у Волинському музеї», яка розповідає про музеєзнавчу діяльність польського археолога, дослідника Волині Яна Фітцке (1909–1940).

У Любомльському краєзнавчому музеї відкрили виставку «Самовар як колоритна пам'ятка побутової культури ХІХ–ХХ ст.»

У Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї вшанували пам’ять Головнокомандувача УПА Романа Шухевича.