Головна » 2018 » March » 13 » Відповідь без відповіді
11:16
Відповідь без відповіді
Відповідь без відповіді

Надійшла відповідь на Звернення трудового колективу Волинського краєзнавчого музею та музейних працівників області до Голови Волинської обласної ради І.П.Палиці, прийняте на загальних зборах з приводу того, що волинські депутати не затвердили обраного на конкурсі Анатолія Силюка директором Волинського краєзнавчого музею. Правда, відповіддю це назвати важко.

Нагадаємо, що у Зверненні колектив музею та музейні працівники області вимагали призначити на посаду директора Волинського краєзнавчого музею Анатолія Силюка, який попередньо успішно пройшов конкурс та його кандидатуру затвердили на засіданні профільної комісії облради. А у «відповіді» на Звернення нам розповіли про процедуру обрання і затвердження директора комунального закладу. Зрозуміло, що «рішення ради приймається на її пленарному засіданні після обговорення більшістю від загального складу ради», але чому не було цього «обговорення» і чим мотивують депутати своє «не голосування» за Анатолія Силюка – керівника, до якого на попередніх етапах обрання не було жодних претензій? Чому не призначили людину, яка успішно пройшла конкурс та її кандидатуру затвердили на засіданні профільної комісії облради?

Але головне – з відповіді так і не зрозуміло, що ж далі? Обнадіює лише, що «при прийнятті остаточного рішення думка колективу буде врахована». Будемо сподіватися…

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 497 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]