Головна » 2018 » December » 16 » У Володимир-Волинському музеї вже «Святкова зима» (ФОТО, ВІДЕО)
12:23
У Володимир-Волинському музеї вже «Святкова зима» (ФОТО, ВІДЕО)
У Володимир-Волинському музеї вже «Святкова зима» (ФОТО, ВІДЕО)

7 грудня у Володимир-Волинському історичному музеї відбулося відкриття виставки «Святкова зима», на якій експонуються вироби декоративно-прикладного мистецтва на різдвяну тематику – роботи студентів відділення «Образотворче мистецтво» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А Кримського.

Куратор виставки, викладач педагогічного коледжу Леся Мартинюк розповіла присутнім про принципи навчання студентів, застосування нових технік, а також індивідуальний підхід до кожного. Адже буває, що студенти, які на початку навчання не вирізняються здібностями, починають розкриватися і творити справжні шедеври під пильним керівництвом наставників. Студенти самі презентували свої роботи, представлені на виставці.

Високо оцінив творчі досягнення студентів та професіоналізм викладачів директор Володимир-Волинської художньої школи Адам Михалик. Також своїми враженнями поділилися й самі викладачі коледжу.

На завершення презентації з вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу культури й туризму Роман Віслобоков. Він побажав у ці дні наближення новорічно-різдвяних свят відчувати мир у серці, радість та злагоду у родині, а також заспівав чудову різдвяну колядку.

Володимир-Волинський історичний музей запрошує усіх жителів та гостей міста завітати й оглянути виставкову експозицію.

Джерело: Володимир-Волинський історичний музей ім. О. Дверницького

Відео АТМ ВОЛОДИМИР:

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 495 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]