Головна » 2015 » June » 22 » У червні виповнюється 75 років Волинському Центру туризму, спорту та екскурсій
13:16
У червні виповнюється 75 років Волинському Центру туризму, спорту та екскурсій
У червні виповнюється 75 років Волинському Центру туризму, спорту та екскурсій

Колектив Волинського краєзнавчого музею вітає Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації з 75-річчям

   Ваша установа стала справжнім центром туристсько-краєзнавчої, спортивно-оздоровчої, екскурсійно-пізнавальної, дослідницько-пошукової та військово-патріотичної діяльності молоді в нашому краї, потужним науково-просвітницьким осередком популяризації історико-краєзнавчих знань в області. Ваш Центр нині став флагманом позашкільної освіти та координатором туристсько-краєзнавчої роботи на Волині, однією з провідних установ дитячо-юнацького туризму в Україні. Високопрофесійні фахівці Центру роблять надзвичайно важливу справу не тільки з вивчення історії, розвитку учнівського краєзнавчого руху та розбудові шкільних музеїв Волині, а й з виховання у юних волинян любов до рідного краю, патріотизму та національної свідомості.

   Прийміть нашу найщирішу вдячність за багаторічну плідну співпрацю з Волинським краєзнавчим музеєм, проведення спільних науково-освітніх заходів, вагомий внесок у розвиток шкільних музейних закладів та учнівського краєзнавчого руху на Волині.

   Зичимо Вам нових досягнень у туристично-краєзнавчій роботі, відродженні та збагаченні культури українського народу, розвитку історичного краєзнавства та національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління Волині.

   Міцного Вам здоров’я, щастя, особистого добробуту, творчої наснаги для плідної праці та нових успіхів у Вашій благородній справі.

З повагою,

директор Волинського краєзнавчого музею               Анатолій Силюк

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 711 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]