Головна » 2015 » Червень » 1

   З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня у Волинському краєзнавчому музеї для лучан та гостей міста був організований день відкритих дверей.

   3 червня о 16-00 год. у відділі Волинського краєзнавчого музею – Музеї історії Луцького братства пройде презентація збірки байкових оповідей, гумористичних і сатиричних історій відомої волинської поетеси Сіми Кордунової.

   У Музеї етнографії Волині та Полісся при Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся майстер-клас на тему «Жіночий головний убір у традиційному та сучасному костюмі».

   1 червня у Луцьку на території Волинського регіонального музею українського війська і військової техніки в рамках проведення заходу «Дітям - безпечне майбутнє» за участі працівників Служби Порятунку «101» та Волинського обласного добровільного товариства «Спілка Чорнобиль» проведене цікаве дійство для дітей, онуків тих, хто загинув, захищаючи мир і спокій громадян у зоні проведення антитерористичної операції на сході України та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

   До Міжнародного дня захисту дітей у Волинському краєзнавчому музеї відкрито фотовиставки: «Дитячий світ» (фото вихованців Олександріївської школи-інтернату Рівненської області, автор – Олександр Харват) та «Діти світу» (фото учасників міжнародних виставок у м. Рівне із колекції Олександра Харвата).