Головна » 2015 » Червень » 5

   5 червня у «Білий» будиночок Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки з музичним концертом завітали учні Ковельської школи мистецтв з батьками і викладачами на чолі з завідувачем відділом фортепіанної музики Валентиною Скрипіною.

   5 червня у Волинському краєзнавчому музеї відкрилась виставка природоохоронного плакату «Землю для нащадків збережемо!», приурочена до Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища. Виставка створена за результатами Луцького міського заочного конкурсу «Екосвіт очима юного художника», який традиційно проводиться в рамках загальноміської акції «Екологічний квартал». У конкурсі беруть участь учні загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчально-виховних заходів віком від 9 до 17 років.

   30 червня – 4 липня ц.р. на базі Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки Інститут післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Міністерства культури України проводить очне-заочне навчання на тему „Форми та методи діяльності літературних музеїв”. Заявки приймаються до 15 червня.