Головна » 2018 » December » 19 » «Різдвяний дарунок» Музею волинської ікони
14:43
«Різдвяний дарунок» Музею волинської ікони
«Різдвяний дарунок» Музею волинської ікони

Напередодні дня Святого Миколая у Музеї волинської ікони відкрилася виставка-продаж «Різдвяний дарунок». Вперше відвідувачі музею можуть не тільки помилуватися творчими доробками учнів, майстрів та слухачів Технічного коледжу Луцького національного технічного університету, а й придбати їх.

Директор коледжу Олег Герасимчук розповів, що вони готують спеціалістів не лише технічних професій, а ще й живописців, вишивальниць, флористів і майстрів дизайну.

Директор Волинської обласної служби зайнятості Роман Романюк розповів про співпрацю служби з коледжем у підготовці робітників із числа безробітних за професіями швачка та флорист, різдвяно-новорічні роботи яких також представлені на виставці.

Майстри коледжу ознайомили присутніх з матеріалами і технологіями виготовлення композицій та прикрас. Різдвяні віночки, черевички, рукавички, кульки з ручним розписом, живописні мініатюри на дерев'яних спилах, ангелочки активно купувалися учасниками святкового дійства. Завідувач музею Тетяна Єлісєєва щиро привітала усіх з прийдешніми святами і як подарунок запросила гостей на екскурсію по експозиції музею.

Виставка-продаж «Різдвяний дарунок» буде працювати впродовж Новорічно-Різдвяних свят. Поспішайте!

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 540 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]