Головна » 2018 » June » 15 » Приклад, вартий наслідування
09:08
Приклад, вартий наслідування
Приклад, вартий наслідування

14 червня 2018 року у 87-му річницю смерті В’ячеслава Липинського меморіальний музей в Затурцях відвідала група вчителів Луцької ЗОШ І-ІІІ ст. №25.

Ініціатива директора школи Віктора Цейка дружно підтримана педколективом. Поєднуючи приємне з корисним, 62 педагоги ознайомились з постійно діючою експозицією і музейними виставками „Скоропадські в історії України” та „Національна валюта – невід’ємний атрибут державності”, а також отримали корисну інформацію з життя і діяльності видатного державника.

По завершенні екскурсійного огляду у конференц-залі музею проведено виїзну педраду. Поділившись враженнями про музей та обговоривши плани діяльності колективу школи на найближчий період, вдячні відвідувачі залишили теплі записи у книзі відгуків, висловили намір неодноразово відвідати цей музейний заклад зі своїми учнями.

Досвід поєднання культурно-освітніх заходів з практикою педагогічної діяльності, на нашу думку, заслуговує на всебічне схвалення та поширення в освітянській мережі області. Адже плекання громадянської свідомості і особистої відповідальності у молоді формується великою мірою в процесі шкільного навчання, у т. ч. і на прикладі життя В’ячеслава Липинського.

Віталій Кушнір,
завідувач Затурцівського меморіального музею В’ячеслава Липинського

Категорія: Затурцівський меморіальний музей В.Липинського | Переглядів: 515 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]