Головна » 2018 » November » 21 » «Події, що змінили долю України»
18:22
«Події, що змінили долю України»
«Події, що змінили долю України»

Під такою назвою 19 листопада в Іваничівському історичному музеї відкрито фотодокументальну виставку про події на Майдані, яка діятиме до кінця грудня. 20 листопада для гуртківців КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» та учнів Іваничівської спеціалізованої школи-інтернат по ній були проведені тематичні екскурсії.

21 листопада Україна вп’яте відзначатиме День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь початку в цей день двох революцій в українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

На виставці використано фото Леоніда Максимова, Павла Березюка, Влада Мусієнко, Дмитра Ларіна, Влада Соделя, Юлії Кочетової, Ніни Ліщук та інтернет-видань, а також книги, матеріали преси, речі, передані учасниками Майдану.

Події осені – зими 2013-2014 років назавжди увійдуть в літопис новітньої історії України як найтрагічніші та, водночас, найгероїчніші. За ці 90 днів країна пережила миті відваги, відчайдушної боротьби та невимовної туги за кращими синами та дочками України. Покоління незалежної України принесло свою жертву заради збереження гідності та права жити у країні, де поважають закон та свободу.

Українці, що вийшли відстояти європейський курс розвитку своєї країни, відвоювали набагато більше – Гідність. Показавши усьому світу приклад жертовності та патріотизму.

Небесна Сотня назавжди лишиться у пам’яті наступних поколінь. Це наші справжні герої, що стоять на сторожі української незалежності.

Після страшного розстрілу на Майдані Україна переживе анексію Криму та буде втягнута у війну… і знову хоронитиме своїх героїв… Та жодна смерть не лишиться марною.

Слава українським Героям!!!

Джерело: Іваничівський історичний музей

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 448 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]