Головна » 2018 » December » 27 » «Новорічна сніжинка» в Іваничівському музеї
22:41
«Новорічна сніжинка» в Іваничівському музеї
«Новорічна сніжинка» в Іваничівському музеї

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят в Іваничівському історичному музеї був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас «Новорічна сніжинка». Учасниками заходу були працівники музею і «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості».

Новий рік – це свято, яке займає в наших серцях особливе місце. Його з нетерпінням чекають практично у всіх країнах і на всіх континентах. Однак до моменту, коли свято постукає в наш будинок, потрібно гарненько підготуватися! А це значить – створити урочисту, затишну і святкову атмосферу. Тому діти з великим задоволенням присвячують час творчості – вирізають сніжинки, розвішують іграшки, встановлюють ялинку і склеюють тематичні інсталяції.

І як приємно зібратися гуртом, щоб впустити в дім свято, прикрасивши його. А ще краще, якщо прикраси зробити своїми руками. Спільна підготовка до свят зближує, створює особливий настрій, приносить задоволення і радість. Тому новорічні вироби якраз те, що треба, щоб урізноманітнити дозвілля і створити відповідний святковий настрій.

З прийдешнім Новим Роком та Різдвяними святами,
дорогі друзі та відвідувачі музею!!!

Джерело: Іваничівський історичний музей

Категорія: Іваничівський народний історичний музей | Переглядів: 483 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]