Головна » 2018 » December » 17 » Музей ікони запрошує на відкриття виставки-продажу «Різдвяний дарунок»
16:22
Музей ікони запрошує на відкриття виставки-продажу «Різдвяний дарунок»
Музей ікони запрошує на відкриття виставки-продажу «Різдвяний дарунок»

18 грудня о 13 год. у Музеї волинської ікони починає роботу виставка-продаж «Різдвяний дарунок». Це спільний проект Музею волинської ікони, Технічного коледжу Луцького національного технічного університету та Волинської обласної служби зайнятості. Відвідувачі виставки зможуть не лише познайомитися з творчими роботами новорічної і різдвяної тематики учнів, майстрів та слухачів Технічного коледжу ЛНТУ, але й, за бажанням, придбати їх.

У нашому житті не так давно стала популярною модна течія – handmade (зробив руками). Це творчість на базі найрізноманітніших технологій, з використанням абсолютно різних матеріалів. Хенд мейд – це модно. Ручні вироби завжди були непідвладні часу, на піку моди, їх цінували за оригінальність, ексклюзивність. Але зараз, хенд мейд здобув особливу популярність. На Заході ручні вироби цінуються набагато вище. Європейські покупці готові платити, і знають ціну екологічності, натуральності, ексклюзивним і унікальним творам. У нас мода на речі ручної роботи тільки на початку свого розвитку. Не всі відразу бачать ексклюзивність і цінність робіт хенд мейд, а значить, по-справжньому можуть оцінити їх вартість. Та популярність і попит на хенд мейд буде зростати з кожним днем. Музей волинської ікони бере активну участь у популяризації цієї теми, тому на своїх експозиційних площах представляє творчі роботи новорічної і різдвяної тематики учнів, майстрів та слухачів Технічного коледжу ЛНТУ.

Технічний коледж ЛНТУ готує спеціалістів не лише точних технічних професій, але й таких, що поєднують у собі технічні знання і творчий підхід: живописців, технологів легкої промисловості, швачок і вишивальниць, флористів і майстрів дизайну. У навчанні учні творчо опановують малюнок, живопис, спецмалюнок, основи композиції, історію стилів у мистецтві і культурі, а реалізувати свої творчі здібності можуть у гуртках технічної творчості. Зі своїми творчими доробками учні і майстри коледжу беруть активну участь у науково-практичних конференціях, інтернет-конференціях, фахових семінарах, проводять відкриті заняття, майстер-класи, творчо розвиваються, набираються досвіду, відвідуючи фахові виставки, виставки технічної творчості і художні виставки.

Вже традиційною стала участь коледжу у різноманітних конкурсах міського та обласного рівнів, міжрегіональних і всеукраїнських, у яких учні і майстри коледжу – завжди серед призерів.

Технічний коледж ЛНТУ тісно співпрацює із Волинською обласною службою зайнятості в частині підготовки кваліфікованих робітників із числа безробітних, які мають бажання здобути кваліфікацію швачки, флориста або слюсаря, що нині є затребуваними на ринку праці. Сьогодні у коледжі проходять навчання дві групи слухачів із числа безробітних, що навчаються за професіями «Швачка» та «Флорист», роботи яких представлені на виставці «Різдвяний дарунок».

Новорічні і різдвяні композиції, ялинкові прикраси, м’які іграшки, топіарії, велике розмаїття ангелочків, ялиночок, місяців, подарункових черевичків та інших різдвяних і новорічних сувенірів чекає свого глядача і покупця! Крім того, гості і відвідувачі виставки можуть скористатися фотозоною, яка облаштована дизайнерами Технічного коледжу ЛНТУ.

Джерело: Музей волинської ікони

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 414 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]