Головна » 2018 » December » 30 » «Миколай-квест» у Художньому музеї
19:51
«Миколай-квест» у Художньому музеї
«Миколай-квест» у Художньому музеї

29 грудня Художній музей, відділ Волинського краєзнавчого музею, долучився до проведення театралізованого дійства «Миколай-квест», присвяченого вшануванню пам’яті святого Миколая. Одна із зал музею стала комфортною, як на погодні умови, динамічною локацією.

Понад сто дітей різних вікових категорій – вихованців шкіл Луцька та недільної школи Свято-Василівського жіночого монастиря – поділені на групи, під керівництвом студентки Волинського училища культури та мистецтв імені Ігоря Стравінського освоювали мистецтво handmade. В руках дітей блакито-жовті паперові серветки швидко перетворювались на ангелів-охоронців.

Проведенню цього майстер-класу передувала зворушлива розповідь про маленького ангела, помічника святого Миколая, який допоміг хлопчику Івасику зреалізувати мрію – зустріч з матусею, яка довгий час перебувала у лікарні. Тож маленький ангел, створений власноруч кожним із учасників квесту, став не лише символом дійства, а й оберегом кожної дитячої мрії усіх тих, хто прийшов у цей день до замку Любарта.

Автори репортажу:
науковий співробітник музею Оксана Вознюк,
провідний науковий співробітник музею Олена Старикова

Категорія: Художній музей | Переглядів: 437 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]