Головна » 2018 » March » 26 » Карта миру від маленьких патріотів
15:23
Карта миру від маленьких патріотів
Карта миру від маленьких патріотів

25 березня 2018 року до Волинського краєзнавчого музею завітали вихованці осередку національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти» Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. У 2017 році, разом із керівником Аллою Калуш, діти створили карту миру України. До цієї роботи долучилися і учасники семінару-практикуму директорів державних позашкільних навчальних закладів України, який проходив у Луцьку 10-12 жовтня 2017 року, залишивши написи з побажаннями миру та єдності. Карта була створена для захисників України, які зараз виборюють мир та соборність нашої держави на сході. 17 січня 2018 року цю карту було передано до Волинського краєзнавчого музею капеланами ГО «Військові капелани Волині» Олександром Вронським та Володимиром Трушем.

Нині діти оглянули музей, а їх керівники долучилися до розміщення карти в експозиції.

 

 

 

 

 

 

Керуючись гаслом «Патріотизм та національна свідомість – ознака сучасного дитинства», керівники осередку проводять благодійні акції, концерти, патріотичні проекти, які спрямовані на підтримку українських воїнів.

Карта України маленьких патріотів, яка є символом прагнення дітей жити в єдиній, соборній, мирній державі, тепер експонується у стінах Волинського краєзнавчого музею. Запрошуємо всіх бажаючих до огляду.

 

 

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 413 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]