Головна » 2018 » March » 23 » «Гармонія душі» у Торчинському музеї
18:29
«Гармонія душі» у Торчинському музеї
«Гармонія душі» у Торчинському музеї

Вишивання – складна, клопітка ручна робота. Той, хто захоплений вишивкою, знає, чому він так любить це заняття — вся справа в процесі творення, коли на твоїх очах відбувається народження краси, в почутті задоволення і радості, що приходить із закінченням процесу. З такими думками займається своєю улюбленою справою жителька містечка Торчин Бородюк Валентина Ярославівна. Багато її робіт стали подарунками та сувенірами рідним і знайомим, а двадцять чотири картини представлені на виставці «Гармонія душі», яка діє в Торчинському народному історичному музеї імені Г. О. Гуртового.

Роботи майстрині різноманітні. Птахи, тварини, квіткові композиції – все це відтворено в них. Також у колекції пані Валентини є чимало ікон, зокрема, образи Ісуса Христа, Божої Матері, Святої Анни. Картини доповнюють рушники та доріжки, в яких вдало поєднані зображення та кольорова гамма. Роботи вишивальниці вражають глибиною позитивної енергетики, випромінюють теплоту, щедрість душі і серця, демонструють її любов до світу, життя і людей.

   

Усіх бажаючих поринути у світ прекрасного, запрошуємо оглянути виставку.

Алла Сахнюк,
екскурсовод Торчинського народного історичного музею імені Г.О.Гуртового

Категорія: Торчинський народний історичний музей імені Григорія Гуртового | Переглядів: 504 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]