Головна » 2018 » March » 3 » „Думки йдуть від серця”
16:41
„Думки йдуть від серця”
„Думки йдуть від серця”

Виставка „Думки йдуть від серця” замайоріла у нашому Ківерцівському краєзнавчому музеї під час лютих морозів вишуканістю предметів декоративно-ужиткового мистецтва. Головне наповнення виставки взяли на себе майстри Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості.

Виставкова діяльність нашого музею дає можливість ближче познайомитися з відомими митцями і відкриває нові імена. Майстри Ківерцівського ЦДЮТ створили свято, адже святкова тема близька кожній людині і відповідає внутрішній сутності декоративно-ужиткового мистецтва. Воно створюється заради збільшення краси у світі, воно тепле і людяне…

У виставковій залі музею приємно дивують та радують очі відвідувачів роботи Надії Якимчук. Потрібно володіти самобутнім талантом, щоб виготовити блискучі роботи з трави, паперу. Важко повірити в те, що Мирослава Горохоль для своїх робіт обрала таку банальну сировину. Нікого з присутніх не змогли залишити байдужими витвори Мирослави Дудко. З давніх-давен на теренах України було поширене художнє ткацтво. Справжньою окрасою зали стали герої улюблених мультиків, зіткані талановитими руками Світлани Черкашиної.

Вирізняються оригінальністю стилістики, високою технікою виконання роботи Олени Рубашної. Творча манера Олександра Гаврилюка промовляє до нас бездоганним створенням виробів, різноплановою тематикою. Терпіння, охайність і продуманість є запорукою виконання всіх робіт, що експонуються у музеї.

 

Засвідчити красу витворів Ківерцівських майстрів та взяти участь у відкритті виставки завітали колеги по цеху на чолі з директоркою ЦДЮТ Лесею Кулібою, ветерани-педагоги, небайдужі. Почесні гості привітали учасників виставки та побажали подальшої плідності думкам, що йдуть від серця, аби ми могли споглядати неймовірні витвори мистецтва.

Слід відмітити, що витончені, оригінальні та неповторні роботи майстрів неодноразово ставали призерами обласних та Всеукраїнських виставок, гідно представляли Ківерцівщину на теренах України. Запрошуємо у ці весняні дні відвідати виставку „Думки йдуть від серця”, бо Україна уже знає талановитих майстрів-земляків! А чи знаємо їх ми?..

Галина Слатініна,
науковий співробітник Ківерцівського краєзнавчого музею

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 619 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]