Головна » 2015 » June » 27 » Діти з Волновахи досліджували Луцьк
14:28
Діти з Волновахи досліджували Луцьк
Діти з Волновахи досліджували Луцьк

   18 дітей зі Сходу України 27 червня мали можливість ознайомитися з історико-культурними місцями Луцька. Організована акція проходила в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Луцьком та Волновахою, – повідомляє vip.volyn.ua.

   Така співпраця між містами передбачає не лише культурні обміни, а й оздоровлення молоді. Нині делегація діток із Волновахи перебуває на відпочинку в таборі «Ровесник».

   Як зазначила вихователь Ольга Пенєва діти оздоровлюються на Волині з 11 червня, а 1 липня повернуться додому. Вона повідомила, що це вже друга екскурсія. Раніше юні друзі зі Сходу мали можливість відвідати «Козацькі Могили». «Всі ми дуже вражені гостинністю, тим, як нас зустрічають і як про нас піклуються. Всі діти задоволені, завели багато нових знайомств із луцькими однолітками, та дуже хочуть залишитися в таборі на другу зміну», – зауважила вихователька.

   Один із учасників екскурсії, Владислав, підкреслив, що неабияке враження на нього справив Волинський краєзнавчий музей. Особливо юнакові припали до душі виставки зброї та тварин. Про своє перебування на Волині Владислав розповів так: «Тут є люди, з якими можна добре поговорити, та з якими можна поділитися радістю та проблемами. Мені дуже сподобалось».

   Екскурсія для гостей зі Сходу складалася з відвідування Волинського краєзнавчого музею, подорожі Старим містом, огляду Замку Любарта та вечері в кафе «Саванна». Ефектним завершенням і без того насиченого дня стане концерт Дзідзьо.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 805 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]