Головна » 2018 » March » 29 » Чергові номери газети 14-ї бригади «Волинський щит» вже у музеї
15:44
Чергові номери газети 14-ї бригади «Волинський щит» вже у музеї
Чергові номери газети 14-ї бригади «Волинський щит» вже у музеї

Бібліотека Волинського краєзнавчого музею отримала нові випуски газети 14-ї бригади «Волинський щит». Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися із пресовим органом нашої волинської бригади, народженої у війні і загартованої у найзапекліших боях з російським агресором.

Чергові номери газети розповідають про військові будні, бойову підготовку, досягнення наших захисників і що цікаво – презентацію книги Миколи Лазаровича «Російсько-українська (2014 – 2017 роки): короткий нарис. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2018. – 240 с.», яка відбулась у Волинському краєзнавчому музеї цьогоріч 27 лютого. Автор книги – професор Лазарович добровольцем пішов на фронт і захищав Україну у складі 14-ї бригади у 2015–2016 рр.

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «Наші Захисники», метою якого є не лише збір матеріалів, але й популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Висловлюємо вдячність за підтримку нашої ініціативи командуванню 14-ї окремої механізованої бригади, а також прес-службі військової частини за професійну і більше того – зразкову роботу ! Ми захоплюємось Вами!

Довідково:
«Волинський Щит», 44700 м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська 265. Засновник: командир 14-ї окремої механізованої бригади, прес-служба військової частини. Тираж 700 примірників. Електронна пошта: [email protected]; сторінка у Facebook: www.facebook.com/14ombr/

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 411 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]