Головна » 2015 » June » 8 » Через кордони без бар’єрів
09:38
Через кордони без бар’єрів
Через кордони без бар’єрів

   1-2 червня 2015 року у місті Львові проходив семінар „Усунення архітектурних бар’єрів в туристичних об’єктах і пристосування їх для неповносправних осіб” в рамках проекту „Через кордони без бар’єрів – інтеграція неповносправних осіб через туризм та культуру” за фінансової підтримки Європейської комісії за Програмою Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусь –Україна. Її учасниками були волинські музеєзнавці Валентина Машлай (Волинський краєзнавчий музей), директори районних музеїв Лариса Куль (смт.Іваничі), Наталія Пась (м.Камінь-Каширський), Степан Войчик (м.Ківерці) та Петро Хомич (смт.Маневичі).

   Теоретичні та практичні заняття з нечуючими та слабочуючими, незрячими та слабозорими особами, які проходили на базі Львівського музею історії релігії, навчали мистецтву доступності музею для певної категорії людей.

   Щиро вдячні організаторам семінару: голові Товариства „Зелений хрест” Олександру Волошинському, асистенту проекту Олені Грабовській та тренерам: доктору Едиті Лісек-Любась, Антоні Рудніку (Польща), координатору програми безбар’єрності Національної Асамблеї інвалідів України Ярославу Грибальському, Андрію Мацелюху, Олександру Софію (Україна).

Степан Войчик,

директор Ківерцівського краєзнавчого музею

Фото автора та Олександра Волошинського

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 1035 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]