Головна » 2013 » Червень » 20
   19-20 червня 2013 року Волинський краєзнавчий музей спільно з Волинською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України та Володимир-Волинською міською радою провів у м.Луцьку та м.Володимирі-Волинському ХLVІІ Всеукраїнську наукову історико-краєзнавчу конференцію „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Християнство в історії і культурі Володимира-Волинського та Волині”, присвячену 1025-й річниці Хрещення Київської Русі та першої писемної згадки про м.Володимир-Волинський.
   Нещодавно на базі Ковельської міськрайонної організації музею-спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) спільно з працівниками Ковельського МРП КВІ, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради Вельмою Ж.В., начальником служби у справах дітей Ковельської РДА Ілюшиком С.Л. та працівниками кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу внутрішніх справ проведена екскурсія для засуджених неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням.
   Комітет з присудження обласних іменних премій у галузі літератури, культури і мистецтва повідомляє, що за результатами відкритого голосування 12 червня 2013 року було прийнято рішення про допуск претендентів до другого туру конкурсу на здобуття обласних іменних премій у галузі літератури, культури і мистецтва 2013 року. Відгуки про претендентів просять надсилати комітету за адресою: 43027, м.Луцьк, Київський майдан, 9. Управління культури облдержадміністрації, кабінет 610. Довідки за телефонами: 240-267, 778-132, 245-701.