Головна » 2013 » Червень » 20 » Екскурсія в музей спілки ветеранів Афганістану.
14:34
Екскурсія в музей спілки ветеранів Афганістану.
Екскурсія в музей спілки ветеранів Афганістану.
Нещодавно на базі Ковельської міськрайонної організації музею-спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) спільно з працівниками Ковельського МРП КВІ, начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради Вельмою Ж.В., начальником служби у справах дітей Ковельської РДА Ілюшиком С.Л. та працівниками кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу внутрішніх справ проведена екскурсія для засуджених неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, які перебувають на обліку в Ковельському міськрайонному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції.
Учасники екскурсії дізналися про військові дії, які відбувалися в Афганістані, подивилися бойові експонати.
Цікавою та пізнавальною для неповнолітніх була експозиція про роки війни в Афганістані. Один із стендів присвячений молодим солдатам, мешканцям Ковеля та Ковельського району, які віддали свої життя, виконуючи військовий обов'язок у чужій країні. Працівники музею продемонстрували учасникам заходу документальний фільм  "Життя  в Афганістані".
Маргарита ЧУЛЬ,
старший інспектор Ковельського міськрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції  управління ДПтСУ України у Волинській області.
 
Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 1183 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]