Головна » 2021 » August » 7 » Обласний музей серед 24 переможців конкурсу інфраструктурних грантів!
14:38
Обласний музей серед 24 переможців конкурсу інфраструктурних грантів!
Обласний музей серед 24 переможців конкурсу інфраструктурних грантів!

Волинський краєзнавчий музей отримав можливість розпочати електронний облік та оцифрування музейних фондів, ставши переможцем третього конкурсу інфраструктурних грантів від програми Європейського Союзу House of Europe.

Придбання цифрового обладнання допоможе створити інформаційну систему музею, яка буде включати облікові документи, переведені в електронну форму, та зв’язані з ними оцифровані предмети музейних колекцій.

Слідкувати за проєктом: Волинський краєзнавчий музей

Довідково:
House of Europe (“Дім Європи”) – програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. У часи пандемії COVID-19 інфраструктурні гранти дають змогу пристосуватися до нової, цифрової реальності.

На третій конкурсу інфраструктурних грантів було подано майже 1400 заявок від культурних організацій, що прагнуть розвиватися та втілювати нові проєкти для спільноти міста.

24 переможці конкурсу зможуть придбати нову техніку завдяки допомозі від European Union in Ukraine та грантам сумою від 2000 до 9000 євро (до 4500 євро отримають села та міста, де проживає менше 50 000 людей, до 9000 євро – міста, де проживає понад 50 000 людей).

Джерело: House of Europe

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 496 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]