Головна » 2018 » August » 22 » Волинський краєзнавчий музей вітає всіх відвідувачів, друзів, шанувальників з Днем Незалежності України!
21:38
Волинський краєзнавчий музей вітає всіх відвідувачів, друзів, шанувальників з Днем Незалежності України!
Волинський краєзнавчий музей вітає всіх відвідувачів, друзів, шанувальників з Днем Незалежності України!

Наша країна, наш народ вже в 27 раз святкує здійснення одвічної мрії українців – бути господарями на своїй прекрасній землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконалювати. Перш за все завжди слід пам'ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе. Від усієї душі бажаємо Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Слава Україні!

З нагоди свята у фойє Волинського краєзнавчого музею відкрилась виставка філокартії «З Днем Незалежності України!». До уваги відвідувачів пропонуємо частину колекції вітальних листівок, які були випущені в перші роки Незалежності нашої країни і зібрані впродовж усього часу до сьогодення.

Ілона Несторук,
старший науковий співробітник відділу фондів

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 418 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]