Головна » 2016 » June » 30 » «Власна марка» – цінний подарунок на пам’ять
11:10
«Власна марка» – цінний подарунок на пам’ять
«Власна марка» – цінний подарунок на пам’ять

   Проект «Власна марка» вже давно є цікавою візитівкою поштових послуг, адже лише Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку пропонує своїм клієнтам замовити особисту марку, яка є повноцінною поштовою маркою для пересилання листів. Багато партнерів Укрпошти вже користуються поштовими марками з логотипами своїх компаній, а волинські філателісти часто замовляють такі марки своїм колегам з нагоди визначних подій і дат.

   Волинська дирекція Укрпошти цінуючи співпрацю з своїми партнерами, до ювілею чи визначних свят, часто дарує їм «власні марки».

   Нещодавно з нагоди відзначення Дня музею начальник Центру поштового зв’язку № 4 Волинської дирекції УДПЗ «Укрпошта» Лариса Філіпчук вручила поштові марки та конверти завідувачу літературно-меморіального музею Лесі Українки в Колодяжному Вірі Комзюк.

   В лютому місяці цього року минуло 145 років від дня народження видатної української поетеси, цей рік на Волині оголошено Роком Лесі Українки. Тож до цієї події ковельські поштовики долучилися випуском ексклюзивної поштової марки із зображення Лесі Українки.

   На марці зображено портрет поетеси, який аквареллю виконала Лариса Іванова з Києва. Кілька років тому цей портрет художниця подарувала музею Лесі Українки в селі Колодяжному.

   «Маємо гордитися працівниками музею Лесі Українки, отими невтомними «пчілками» на чолі із Вірою Комзюк, Почесним краєзнавцем України. За підсумками роботи у 2015 році Колодяжненський музей став першим серед 100 музеїв області. Тільки вдумайтеся: проведено 1002 екскурсії, на яких побували 22 тисячі відвідувачів. Приваблює глибока змістовність та емоційність екскурсоводів. А подарунок – це наша повага та захоплення працьовитими людьми, адже багато років поспіль ми співпрацюємо та товаришуємо», – розповіла Лариса Василівна.

_____________________________
Поштовий вісник, № 26 (799), п'ятниця, 24 червня 2016 року

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 736 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]