Головна » 2014 » November » 10 » ВИСТАВКУ УЧНІВ НОВОВОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ВІДКРИТО У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ МУЗЕЇ.
12:14
ВИСТАВКУ УЧНІВ НОВОВОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ВІДКРИТО У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ МУЗЕЇ.
ВИСТАВКУ УЧНІВ НОВОВОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ВІДКРИТО У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ МУЗЕЇ.

   Виставку «У кожному серці є місце для творчості» презентували 6 листопада 2014 року у Володимир-Волинському державному історичному музеї імені Омеляна Дверницького. Її автори – учні Нововолинської дитячої школи мистецтв.

   Для огляду відвідувачам музею запропоновано 55 робіт виконаних у техніці живопису, шиття з тканин, батику, бісеру, аплікації та ін.

   Викладачі школи Алла Навроцька (на фото) та Олена Киця розповіли про особливості роботи з талановитими дітьми. «Головне – запалити і зберегти у душах дітей любов до мистецтва», – зауважила Алла Навроцька.

   З вітальними словами виступили директор Нововолинського народного історичного музею Ірина Костюк, головний спеціаліст відділу культури і туризму Володимир-Волинського міськвиконкому Ірина Ліщук, директор Володимир-Волинської дитячої художньої школи Адам Михалик.

   Із захопленням оглянули виставку майбутні художники – студенти Володимир-Волинського педколеджу імені А.Кримського (викладачі Валентина Залуніна і Тетяна Токарєва).

   Окрасою презентації стали пісні «Намалюй» (виконала Ліна Ткачук – вихованка Центру позашкільної освіти, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва» (виконала Ольга Шавала, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва про Україну» (автор слів, музики і виконавець Олександр Стемковський). Виставка «У кожному серці є місце для творчості» буде відкрита для огляду до кінця листопада нинішнього року.

Богдан Янович,

науковий співробітник Володимир-Волинського історичного музею

Категорія: Володимир-Волинський історичний музей | Переглядів: 935 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]