Головна » 2014 » October » 2 » Видано науковий збірник, присвячений історії національних меншин на Волині.
13:52
Видано науковий збірник, присвячений історії національних меншин на Волині.
Видано науковий збірник, присвячений історії національних меншин на Волині.

   Волинським краєзнавчим музеєм спільно з Волинською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України підготовлено і видрукувано видання Минуле і сучасне Волині та Полісся. З історії національних меншин на Волині. Науковий збірник. Випуск 49. Матеріали Міжнародної наукової історико-краєзнавчої конференції “Минуле і сучасне єврейської громади на Волині”, 20-21 серпня 2013 року, смт. Маневичі та Міжнародної наукової конференції “Польська культура в контексті волинського тексту”, 3-4 квітня 2014 року, м. Луцьк. Упоряд. А. Силюк. – Луцьк, 2014. – 296 с., іл. (зміст тут)

   У науковому збірнику вміщено статті та повідомлення учасників Міжнародної наукової історико- краєзнавчої конференції “Минуле і сучасне єврейської громади на Волині”, 20-21 серпня 2013 року, смт. Маневичі та Міжнародної наукової конференції “Польська культура в контексті волинського тексту”, 3-4 квітня 2014 року, м. Луцьк., присвячені дослідженням національних меншин євреїв та поляків в контексті української та світової історії та культури. Окремий розділ присвячений загальним питанням волинезнавства і краєзнавчої освіти в сучасних умовах.

   Збірник розрахований на науковців, краєзнавців, музейних працівників та широке коло шанувальників минувшини. Видання здійснене в рамках Регіональної програми розвитку культури, мистецтва і туризму в області на період 2011-2015 роки.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 826 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]