Головна » 2016 » October » 18 » Від знахідки до експоната
13:42
Від знахідки до експоната
Від знахідки до експоната

Шановні лучани та гості міста!

Відділ давньої історії Волинського краєзнавчого музею має честь запросити вас на неординарну подію в культурному житті музею. Вперше, офіційно відбудеться передача врятованих артефактів в експозиційні зали музею. До уваги відвідувачів буде представлено піхотні та кавалерійські обладунки часів козацьких воєн та гончарний посуд доби Київської Русі, який пройшов повну процедуру реставраційних робіт та отримав друге дихання завдяки старанням наших майстерних колег.

Під час заходу на вас чекає лекція дослідника історії Волині С. Д. Панишка. Окрім цього реставратор Олексій Войтюк (м. Рівне) розповість про відновлення артефактів,  розкриє деякі реставраційні секрети та тонкощі цього ремесла. Захід спрямований на розвиток охорони культурної спадщини і буде цікавий, як історикам, краєзнавцям, так і колекціонерам, і просто любителям старовини. Під час заходу можна буде поспілкуватись з відомим дослідниками історії нашого краю та фахівцями-реставраторами.

Захід відбудеться 20 жовтня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею, за адресою м. Луцьк, вул. Шопена, 20. Початок заходу о 12.00 в конференц-залі музею.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 890 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]