Головна » 2016 » October » 17 » Вечір пам’яті Тараса Герасимюка
10:46
Вечір пам’яті Тараса Герасимюка
Вечір пам’яті Тараса Герасимюка

13 жовтня 2016 року, до Дня захисника України, у Волинському краєзнавчому музеї відбувся вечір пам’яті Тараса Герасимюка, учасника Революції Гідності і АТО з циклу «Герої не вмирають» та презентація книги Н.Ф.Корнійчук «Мамо, не плач…».

Книга про життя і загибель на Сході України волинянина Тараса Герасимюка, де він у складі батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького захищав свою рідну землю, боровся за цілісність України і віддав своє юне життя за неї, внаслідок жахливої дорожньо-транспортної катастрофи 5 січня 2015 року, у передріздвяні дні, за п’ять днів до свого двадцятиріччя. В основу сюжету книги взяті історичні події того часу, спогади рідних, вчителів, друзів Героя.

В актовому залі представлена фотовиставка про Тараса Герасимюка, підготовлена викладачами та студентами Коледжу Рекреаційних технологій і права, а також були  прочитана поезія і прозвучать пісні, присвячені автором книги герою, які виконають учні коледжу, в якому навчався Тарас Герасимюк.

На вечір пам’яті були запрошені родичі, вчителі, друзі, однокурсники Героя, які поділяться спогадами про Героя Тараса Герасимюка. Бабуся Ольга Кирилівна, вчителька Шклінської сільської школи Наталя Євгенівна, автор книги «Мамо, не плач…» Надія Федорівна, заступник директора по навчально-виховній роботі коледжу Рекреаційних технологій і права Наталія Вікторівна, письменник Олег Берма.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 680 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]