Головна » 2014 » November » 27 » В обласному музей проведуть творчий вечір, приурочений до міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.
14:35
В обласному музей проведуть творчий вечір, приурочений до міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.
В обласному музей проведуть творчий вечір, приурочений до міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

   1 грудня 2014 року о 14.00 год. у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться творчий вечір „А я іду крізь біль – в життя! До світла” (Л.Лежанська), приурочений до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.

   В конференц-залі музею розгорнуть виставку робіт людей з обмеженими можливостями. Це роботи Валентини Михальської (с. Хворостів Любомльського району), Віктора Швеця (м. Луцьк), Валентини Протопоп (с. Древині Іваничівського району) з фондів музею; роботи дітей Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна (гурток паперової пластики); роботи учасників гуртка флористики при Волинському обласному центрі інвалідів зору; також учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Зінаїди Навроцької (м. Луцьк), Анатолія Лучка (м. Луцьк) та родини Кротюк (с. Романів Луцького району).

   Подарунком для учасників та гостей заходу буде виступ Народної самодіяльної хорової капели «Лісова пісня» при Луцькій міській територіальній організації УТОС.

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 721 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]