Головна » 2019 » February » 10 » У Ковельському музеї — виставка до Дня Святого Валентина
16:45
У Ковельському музеї — виставка до Дня Святого Валентина
У Ковельському музеї — виставка до Дня Святого Валентина

Наближається свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані. Свято, яке сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей – День святого Валентина. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття прокидаються разом із природою, стають ще сильнішими.

Ви давно мрієте здивувати свою „половинку” оригінальним подарунком у стилі „хенд мейд”? Тоді ви неодмінно маєте відвідати Ковельський історичний музей, у якому розгорнута тематична експозиція, присвячена Дню закоханих.

Тут представлені творчі роботи ковельських майстринь Тетяни Тимощук і Оксани Данилюк. Це – іграшки, в’язані гачком із спеціальних плюшевих ниток, ніжні і м’якенькі, із безпечним наповнювачем; оригінальні вироби з фетру, із використанням атласу і шовку. Це – декоративні „валентинки”, сердечка і романтичні композиції. Усі вони несуть надзвичайно позитивну і ліричну енергетику.

Для багатьох людей 14 лютого – особливий день. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячих сердець.

Мирослава Мороз,
головний зберігач фондів Ковельського історичного музею

Джерело: Ковельська міська рада

Категорія: Ковельський історичний музей | Переглядів: 502 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]