Головна » 2018 » September » 27 » У Ківерцівському музеї – виставки молодих львівських художників
15:03
У Ківерцівському музеї – виставки молодих львівських художників
У Ківерцівському музеї – виставки молодих львівських художників

21 вересня у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї відбулась довгоочікувана подія вересня – відкриття попленерної виставки молодих художників Львівської національної академії мистецтв.

На ній були присутні Аня Сушицька, Наталя Кузьмінська та Катерина Петрук, які з радістю ділились очікуваннями та враженнями від роботи.

Темою для цьогорічного пленеру стало зображення культової архітектури Ківерцівщини, а саме Свято-Миколаївський монастир с.Жидичин, Свято-Миколаївський храм, Костел пресвятого серця Ісуса та Свято-Покровський собор у місті Ківерці.

Також привітати молоді таланти завітали: заступник голови Ківерцівської районної адміністрації Яна Церкевич, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту районної адміністрації Галина Слатініна, настоятель Свято-Миколаївського храму міста Ківерці Олександр Кондратюк, священник римсько-католицької парафії Пресвятого Серця Ісуса та Санктуаріуму Божого Милосердя отець Роман, представники установ та організацій міста.

А після успішного відкриття на художників чекало неформальне спілкування у колі ківерцівської молоді громадської організації «Тивер», щодо подальшої співпраці. Та створення живописного панно із прапором міста Ківерці.

Виставка триватиме до 21 жовтня 2018 року.

Ківерцівський музей висловлює свою подяку усім хто долучився до організації і запрошує на гостини. До нових зустрічей!

Джерело: Ківерцівський краєзнавчий музей

Категорія: Ківерцівський районний краєзнавчий музей | Переглядів: 484 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]