Головна » 2014 » November » 2 » Скоро день народження Художнього музею!
13:20
Скоро день народження Художнього музею!
Скоро день народження Художнього музею!

   Увага! Новини у календарі культурно-мистецької діяльності Художнього музею!

   В розкладі подій започатковується новий розділ: «Сторінками історії Художнього музею». Акцію під цією назвою присвячено до відкриття музею 6 листопада 1973 року. Вона відбуватиметься кожного року поспіль. Учасники події отримають нагоду ознайомитись із незабутніми іменами людей, які врятували, зберегли й поповнили давню колекцію творів мистецтва, дізнаються про яскраві події минулого й здобутки сьогодення.

   6 листопада 2014 року о 16.00 год. для гостей музею буде запропоновано сторінку першу цього проекту: «Анатолій Дублянський. Порятунок мистецьких скарбів магнатів Радзивілів в Олицькому палаці». Про внесок у розбудову музейництва на Волині цього великого сина України розкажуть наукові працівники музею, історики, краєзнавці.

   Цікавим пунктом програми стане презентація ще одного твору («Портрет невідомого з оселедцем»), що був врятований в числі іншої збірки Анатолієм Дублянським, а нині повернений до життя київськими реставраторами. З цікавою розповіддю про перебіг робіт по відновленню та підготовці до експонування в музеї цього твору виступить реставратор.

Джерело: Художній музей

Категорія: Художній музей | Переглядів: 844 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]