Головна » 2019 » February » 25 » Сила незламного духу
22:31
Сила незламного духу
Сила незламного духу

До Дня Героїв Небесної Сотні у Камінь-Каширському краєзнавчому музеї відбулися години пам’яті «Сила незламного духу». У заходах взяли участь відвідувачі різних вікових категорій: учні Вищого професійного училища та учні 6-х класів ЗОШ-гімназії №2 міста Каменя-Каширського.

Під час тематичних екскурсій школярам розповіли про хроніку подій на Євромайдані, про життя волинських Героїв, їх захоплення та вподобання, діти ознайомились із експонатами та світлинами, переданими до музею краянами – учасниками Революції Гідності. Пізнавальним доповненням до заходів був перегляд відеосюжетів про події Єврореволюції.

Спілкувалися про причини і наслідки Майдану, переглядали альбоми з фотографіями, читали вірші із книги Героя Небесної Сотні Богдана Сольчаника «Кухні мого покоління», уривки з книги Антоніни Пипко «Кілька історій для історії» про землячку Ольгу Ліщинську, котра в часи протистояння під час Революції Гідності була на Майдані поруч з однодумцями, розмірковували і висловлювали власні думки про сучасні події в Україні.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих Героів Революції гідності.

Джерело: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей

Категорія: Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 434 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]