Головна » 2017 » September » 12 » «Поезія – це завжди неповторність…»
11:39
«Поезія – це завжди неповторність…»
«Поезія – це завжди неповторність…»

8 вересня 2017 року у Волинському краєзнавчому музеї відбувся ювілейний вечір «Поезія – це завжди неповторність…» волинської поетеси, заслуженого вчителя України Ніни Петрівни Горик, яка творить свою історію у поезії, людини, яка обрала для себе поетичну стежину життя та поєднує літературну працю з викладацькою діяльністю у Луцькому педагогічному коледжі.

Ніна Петрівна – автор поетичних збірок «Волинь, моя воле…», «Територія слова», «Повернення Мавки», книжок, віршів для дітей, є лауреатом літературної премії «Благовіст».

З вітаннями виступили заслужений вчитель України Олеся Ковальчук, викладачі Волинської обласної академії наук, вчителі та учні Ковельської ЗОШ №1, члени Волинської організації Національної Спілки письменників України, члени родини. Поезію Ніни Горик декламувала заслужена артистка України Галина Кажан, прозвучали музичні вітання від Світлани Кресак. Ознайомитись з поезією волинської письменниці завітали й учні та студенти 12, 44, 18 груп Волинського коледжу НУХТ, студенти Луцького педагогічного коледжу та громадськість міста.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 683 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]