Головна » 2018 » October » 11 » Олександр Середюк презентував нову книгу (ВІДЕО)
19:36
Олександр Середюк презентував нову книгу (ВІДЕО)
Олександр Середюк презентував нову книгу (ВІДЕО)

Відомий волинський історик та краєзнавець, директор Рокинівського музею історії сільського господарства Волині-скансену Олександр Середюк у центральній дитячій бібліотеці Луцька презентував свою нову книгу. Про це йдеться в сюжеті каналу Sfera-TV Lutsk.

Аби волиняни і загалом українці не забували історію свого народу, та пам'ятали про витоки духовності Олександр Середюк написав книгу «Український рік. Історія, традиції, звичаї, обряди. Сценарії проведення свят».

Познайомити з твором автор вирішив, насамперед, дітей, адже саме вони, як ніхто інший, мають знати деталі та цікавинки історичних свят. У бібліотеці Луцька семикласники уважно спостерігали за цим дійством. Дата обрана теж символічна, адже у цих трьох датах історія минувшини поєднується з сьогоденням.

Олександр Середюк зазначає, що створення нової книги для автора, як народження дитини: новий початок, якому всі радіють. До того ж керівництво музеєм-скансеном історії сільського господарства не минуло дарма. Історія свят завжди була цікавою, чому почали відзначати, звідки черпали ідеї, саме тому вирішив заглибитися у витоки та найдавніші джерела відомих свят. За словами Олександра Середюка, усі свята були апробовані на своєрідній сцені в музеї.

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 578 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]