Головна » 2016 » June » 21 » Оголошено конкурс на заміщення посади керівника Маневицького краєзнавчого музею
16:07
Оголошено конкурс на заміщення посади керівника Маневицького краєзнавчого музею
Оголошено конкурс на заміщення посади керівника Маневицького краєзнавчого музею

Маневицька районна рада відповідно до рішення від 16.06.2016 №9/14, статей 211- 21Закону України «Про культуру», статті 26 Закону України «Про музеї та музейну справу» оголошує конкурс на заміщення посади директора Маневицького краєзнавчого музею.

Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу,

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційних листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- програма розвитку закладу на один і п’ять років.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з 01.07.2016   по 30.07.2016 року на поштову адресу: смт Маневичі, вул.Некрасова, 5, телефон  2-19-88 та електронну адресу Маневицької районної ради [email protected] обов’язково.

Персональний склад конкурсної комісії формується до 30 червня. До складу конкурсної комісії подають по три кандидатури члени трудового колективу, громадські організації в сфері культури відповідного функціонального спрямування та Маневицька районна рада. Просимо до 24 червня цього року подати кандидатури до складу конкурсної комісії відповідно до статті 21Закону України «Про культуру» за адресою: смт Маневичі, вул.Незалежності, 30, телефон 2-11-70 та електронну адресу Маневицької районної ради[email protected]. Дата початку формування конкурсної комісії: 17 червня 2016 року.

Джерело: Маневицька райдержадміністрація

Категорія: Маневицький краєзнавчий музей | Переглядів: 827 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]