Головна » 2014 » November » 12 » НАЙКРАЩІ ЕКСКУРСІЙНІ ПОСЛУГИ В МУЗЕЇ ЩО В РОКИНЯХ.
12:51
НАЙКРАЩІ ЕКСКУРСІЙНІ ПОСЛУГИ В МУЗЕЇ ЩО В РОКИНЯХ.
НАЙКРАЩІ ЕКСКУРСІЙНІ ПОСЛУГИ В МУЗЕЇ ЩО В РОКИНЯХ.

   Нещодавно у Волинській облдержадміністрації проведено конкурс регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у 2014 році. Серед переможців гідне місце посів Музей історії сільського господарства Волині-скансен (директор Середюк Олександр Миколайович) і отримав Диплом у номінації «Роботи та послуги, які виконують або надають у побутовій та виробничій сферах» - Екскурсійні послуги.

   Музей-скансен, який знаходиться в селищі Рокині Луцького району, за 12 км. від м. Луцька, пропонує широкий спектр музейних послуг для відвідувачів. Це, звичайно, огляд експозицій, екскурсії, катання на конях (верхом і на возі). Тут можна спробувати в роботі стародавні знаряддя праці, скуштувати страви української національної кухні, послухати народних музик, закружляти в запальному танці, а ще заспівати разом з ними. Тут можна познайомитися з майстрами традиційних українських ремесел, власноруч виготовити народну іграшку, розписати писанку та ін. На базі музею створено громадську організацію «Школу козацького гарту», де проводяться навчання молодих юнаків по програмі психофізичної підготовки воїнів Запорізької Січі, вчать стрільбі з лука, фехтуванню на шаблях.

   Цей заклад робить благородну справу – знайомить відвідувачів з українською культурою, відновлює народні традиції, звичаї і обряди, для того щоб сприяти формуванню національної свідомості українців.

   Варто відзначити, що при підведенні підсумків оцінювання члени конкурсної комісії були одностайні у думці, що вся продукція, товари, роботи, послуги, які визнані переможцями в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» – «Кращі товари та послуги Волині» є чудовим прикладом і переконливим доказом того, що наші підприємства можуть сповна задовольнити потреби найвибагливіших споживачів національного ринку та виходити на міжнародні ринки.

Н.А.Антонова,

науковий співробітник музею

Категорія: Рокинівський музей історії c/г Волині-скансен | Переглядів: 1223 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]