Головна » 2018 » September » 25 » Музейний проект шукає фінансування
09:48
Музейний проект шукає фінансування
Музейний проект шукає фінансування

На сайті Social Project Awards у номінації «Культура» розміщені три волинських проекти: Фестиваль Бандерштат-2019, Фестиваль «Княжий» та Історичний музей в селі Копачівка. Про це повідомляє «Волинь-нова».

Автор музейного проекту – Янішевський Сергій Сергійович. Проект «Історико-краєзнавчий музей в селі Копачівка Рожищенського району Волинської області» передбачає розвиток уже існуючого музею, збільшення експозиційної площі, створення креативного простору та комфортних умов. Сьогодні музей в селі Копачівка є своєрідним просвітницько-науково-ігровим простором, адже окрім експозиційної роботи, ведеться активне дослідження та пропаганда історії краю, а школярі мають змогу пограти у різні історичні настільні ігри, переглянути художньо-історичні фільми тощо.

Організаторами конкурсного відбору на здобуття премії є громадська організація «Нове Майбутнє» та журнал PROactive. Премія у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якої популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перша і єдина премія подібного роду Social Project Awards спрямована на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння піднесенню соціальних проектів в країні.

Конкурсний відбір здійснюють у три етапи: подання заявки, онлайн голосування та оцінка експертною радою, визначення фіналіста та переможців. Наразі триває онлайн голосування за проект «Історико-краєзнавчий музей в селі Копачівка Рожищенського району Волинської області», до кінця якого залишилося 36 днів. Одна людина може проголосувати за три проекти.

Категорія: Рожищенський народний краєзнавчий музей | Переглядів: 475 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]