Головна » 2016 » October » 26 » Музейний квест для вчителів
16:09
Музейний квест для вчителів
Музейний квест для вчителів

26 жовтня вперше в практиці Волинського краєзнавчого музею відвідувачами стали не учні школи, а вчителі. Педагоги луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука були залучені до розширеного засідання виїзної педагогічної ради. Вона відбувалася у формі квесту.

Базовий матеріал для квестових відповідей був поданий у форматі тематичних екскурсій (рослинний та тваринний світ; давня і середньовічна історія; Волинь в ХІХ та початку ХХ ст., етнографія краю; історія українського війська, Друга світова війна; виставки: «Герої не вмирають! Майдан», «Військово-польовий АРТ»; виставка «Лицарі волі»; виставка «Врятовано для України») науковими співробітниками музею (Тищенко Т. М., Вашета М. П., Верба Т. В., Зек Б. М., Машлай В. В., Лис С. В., Пушкар Н. Ю.). Завдання полягали у вирішенні тестів (у тому числі і з використанням мультимедійних ресурсів) та розв’язуванні задач за допомогою QR-кодів, розміщених по експозиції музею. Куратором проекту від гімназії виступила Коваль Оксана Віталіївна.

Така співпраця музею і школи є продовженням співробітництва, зокрема, в організації спільних науково-практичних конференцій «Музейна педагогіка. Теорія і практика». Волинський краєзнавчий музей має на меті ввести в традицію проведення заходів такого типу.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 781 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]