Головна » 2018 » October » 26 » Музей волинської ікони святкує 25-річчя (ФОТО, ВІДЕО)
09:18
Музей волинської ікони святкує 25-річчя (ФОТО, ВІДЕО)
Музей волинської ікони святкує 25-річчя (ФОТО, ВІДЕО)

Урочистості організували 25 жовтня у приміщенні Волинського краєзнавчого музею, – повідомляють Волинські Новини.

«Ми завжди розуміємо, що в культурній сфері дуже важливу роль грає працівник і його особистість. Так склалося, що ми отримали цілий букет працівників, які самовіддано працюють на місто, область і на державу. Музей Волинської ікони, який пережив дуже складні перепитії, отримав сьогодні міжнародне визнання. Ми можемо сьогодні фіксувати серед відвідувачів президентів, послів, громадян Європи і всього світу», – звернувся з вітальним словом директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк.

«Чому ідуть люди в той музей? А тому, що там є люди, які цікаво розкажуть, є ікони, які намолені роками і які доступні людям. Це – 25 років боротьби, щоденної і кропіткою праці. Ці люди зберігають сакральну пам'ять Волині», - наголосив директор. Наголосив на важливості збереження духовної спадщини і виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Посадовець відзначив, що музей є візитівкою міста, яку треба показувати гостям.

Під час урочистостей музичні привітання з нагоди 25-річчя музею лунали у виконанні камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії.

Відео Sfera-TV Lutsk:

Категорія: Музей волинської ікони | Переглядів: 460 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]