Головна » 2018 » October » 16 » Музей українського війська долучився до відзначення Дня захисника України
19:27
Музей українського війська долучився до відзначення Дня захисника України
Музей українського війська долучився до відзначення Дня захисника України

З нагоди Дня захисника України, згідно наказу начальника Луцького гарнізону №62 від 03.10.2018 р., Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки взяв участь у заходах, що проходили в м.Луцьку.

13 жовтня музей був одним з контрольних пунктів квесту «Знай наших», організований КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьк» разом з філією НВІМУ – Волинським РМУВВТ. Під час проходження квесту учасники мали змогу перевірити знання про визвольні змагання, козацьку добу, видатних діячів ХІХ-ХХ століття, здобути навички з розборки-зборки автомата Калашникова та краще пізнати історичні місця Луцька. За підсумками набраних балів перемогу здобула команда «Малімон».

Цього ж дня, у Луцькій школі-ліцеї № 22 відбулося сімейне свято із символічною назвою «Козацькому роду нема переводу». З метою підвищення іміджу Збройних Сил України Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки організовано тут виставку макетів стрілецької зброї та військового спорядження.

З вступним словом виступив зав. музею І.М. Пасюк. В цьому заході приймали участь не тільки учні, а й батьки учнів та мешканці мікрорайону.

14 жовтня на Театральному майдані працівниками Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки були розгорнуті макети зразків озброєння з фондів музею, яке використовується в зоні ООС, та проведено уроки «Захист Вітчизни».

Джерело: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 470 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]