Головна » 2014 » November » 6 » „Інспектор Фреймут” відвідала Колодяжненський музей Лесі Українки.
10:58
„Інспектор Фреймут” відвідала Колодяжненський музей Лесі Українки.
„Інспектор Фреймут” відвідала Колодяжненський музей Лесі Українки.

   До літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, що в селі Колодяжному, завітала знана тележурналістка, ведуча багатьох передач на провідних українських телеканалах, в тому числі на каналі «1+1» (передача «Інспектор Фреймут»), Ольга Фреймут, – повідомляє ПроКовель.

   За словами працівників музею, відома гостя несподівано завітала сюди зі своєю знімальною групою. Була дуже привітною, щирою. Розповідала провідним фахівцям музею, що на Волинь приїхала в справах (ведуча інспектує місця громадського харчування), однак зі щільного робочого графіка викроїла з півгодини, щоб відвідати обійстя славетної жінки, поетеси Лесі Українки. 

   Провідний науковий співробітник музею Любов Мержвинська показала Ользі Фреймут «Сірий» і «Білий» будиночки, познайомила з цінними експонатами музею-садиби, якими у свій час користувалася Леся, її рідні та батьки, розповіла про роки життя і творчості геніальною співачкою «Досвітніх вогнів».

   Згодом пані Оля на своїй сторінці ВКонтакте напише, що саме там, в Колодяжному, вона відчула, що має багато спільного зі славетною поетесою: така ж сильна духом і тендітна зовні. А ще – обидві жінки народилися одного й того ж числа і місяця – 25 лютого.

Категорія: Колодяжненський музей Лесі Українки | Переглядів: 1164 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]