Головна » 2018 » August » 13 » Газета «Волинський щит» вже у музеї!!!
16:53
Газета «Волинський щит» вже у музеї!!!
Газета «Волинський щит» вже у музеї!!!

Бібліотека Волинського краєзнавчого музею поповнилась черговими номерами військової газети «Волинський щит», яка є прес-виданням легендарної 14-ї окремої механізованої бригади народженої та загартованої в боях.

Нові випуски розповідають про участь танкового взводу бригади у Міжнародних змаганнях «Strong Europe Tank Challenge 2018», про молодих волинян у лавах Збройних Сил України, які є гордістю нації, та бойові будні і кохання, народжене війною.

За надані матеріали висловлюємо вдячність прес-службі 14-ї окремої механізованої бригади! РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Нагадуємо, Волинський краєзнавчий музей започаткував проект «Наші Захисники», метою якого є комплектування матеріалів про бойові дії на Донбасі, а також популяризація внеску волинян в обороні державного суверенітету і територіальної цілісності України. Зібрані експонати у майбутньому будуть нагадувати про жертовність і відвагу людей, які є справжніми патріотами нашої країни. Тож запрошуємо до співпраці усіх небайдужих до героїчної історії українського війська і наших славних захисників.

Довідково:

«ВОЛИНСЬКИЙ ЩИТ»
Засновники: командир 14-ї окремої механізованої бригади, прес-служба військової частини. Відповідальний за випуск: начальник прес-служби старший лейтенант Надія Замрига. Редактор Олександр Назаренко. Партнери: ГО «Асоціація регіональних ЗМІ», редакція газети «Наше слово» (м.Мена, Чернігівська обл.), друкарня ПАТ «ПВК» «Десна» (м.Чернігів). Тираж 700 примірників. Електронна пошта: [email protected]

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 432 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]