Головна » 2018 » September » 3 » День знань у Волинському краєзнавчому музеї
13:47
День знань у Волинському краєзнавчому музеї
День знань у Волинському краєзнавчому музеї

1 вересня в експозиційних залах Волинського краєзнавчого музею було велелюдно. Багато учнів шкіл міста Луцька у День знань завітали до обласного музею.

У Волинському краєзнавчому музеї до Дня знань була підготовлена виставка «Фрагменти історії шкільництва Волині» (філокартія з фондів Волинського краєзнавчого музею), яку оглянули відвідувачі що завітали у музей 1 вересня.

Для молодших школярів учнів комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» були проведені квести «Чи знаєш ти рідну природу». Завідувач відділу природи Тетяна Тищенко під час квесту розповіла дітям про природу рідного Волинського краю.

Для учнів старших класів Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 та навчально-виховного комплексу №9 були проведені тематичні екскурсії на тему «Пам’ятай, Україно, героїв своїх», «Герої не вмирають» в експозиції Волинського краєзнавчого музею. Екскурсії провела старший науковий співробітник музею Марія Філонюк.

Учні відвідали меморіальну експозицію «Шевченківська світлиця Миколи Куделі», де під час екскурсії «Мрії про вільну Україну», яку провела науковий співробітник Волинського краєзнавчого музею Олена Дубень, ознайомились з біографією та творчістю Тараса Григоровича Шевченка, оглянули видання «Кобзарів», які збережені у світлиці.

Фото Л. Максимова

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 707 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]