Головна » 2017 » Червень » 09

   Літо – прекрасна пора для відпочинку, дозвілля, туризму, пізнання рідного краю. Робота музею сприяє задоволенню цих потреб. Початок літа – гаряча пора у роботі Іваничівського історичного музею. Однією з головних форм роботи в цей час є проведення екскурсій та інтерактивних занять для дітей та дорослих.

   Вишиту карту України розмістили у дворі Ківерцівського краєзнавчого музею. Усі бажаючі ківерчани мали можливість побачити цей дивовижний витвір мистецтва, почути історію його створення та сфотографуватися.

   У прес-центрі Волинської обласної ради презентували проект «Відновлення нагород ОУН і УПА». Його здійснюють Світовий ювілейний комітет із відзначення 75-ої річниці Української Повстанської Армії та Координаційна рада з вшанування пам’яті нагороджених лицарів ОУН і УПА.

   У Затурцівському меморіальному музеї В'ячеслава Липинського експонується виставка „Родинна колиска Липинських на вітрах історії”.

   З нагоди 50-річчя Маневицького краєзнавчого музею, яке буде відзначатися 3-4 листопада, в рамках спільного проекту Центру творчості та Маневицького краєзнавчого музею «Юні таланти Маневиччини початку ХХІ століття», у стінах музею виставкою дитячих робіт вихованців Маневицького районного ЦТДЮ «Дивоцвіти творчості» розпочато цикл ювілейних заходів.

   Тут, безпосередньо в історичній скарбниці, можна стати учасником… лотереї