Головна » 2020 » June » 25 » Волинському музею передали нагороди загиблого капітана СБУ Віктора Мандзика
12:51
Волинському музею передали нагороди загиблого капітана СБУ Віктора Мандзика
Волинському музею передали нагороди загиблого капітана СБУ Віктора Мандзика

24 червня Мандзик Ольга Олександрівна передала у Волинський краєзнавчий музей нагороди свого сина, капітана Служби безпеки України Мандзика Віктора Сергійовича, учасника бойових дій, який загинув 21 березня 2015 року у м. Волноваха Донецької області в районі проведення АТО.

Серед нагород: відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції», посмертно; медаль «За відзнаку в службі СБУ І ступеня», посмертно з посвідченнями.

Завдяки матері капітана Віктора Мандзика Ользі Олександрівні у Волинському краєзнавчому музеї зберігається комплекс матеріалів про її сина, талановитого спортсмена, його численні нагороди, медалі, відзнаки, грамоти.

У рамках проекту «Наші захисники» 7 грудня 2018 року у Волинському краєзнавчому музеї був проведений вечір пам’яті капітана Віктора Мандзика, діяла виставка його нагород:

Відео 12 канал:

Відео ДП ТРК «Аверс»:

Щира дяка і низький уклін Вам, пані Ольго! Завдяки Вам і усім небайдужим у Волинському краєзнавчому музеї зібрано одну з найбільших колекцій про волинян-учасників АТО і ООС, та події, які стануть частиною новітньої історії нашої держави. Спільними зусиллями ми зможемо не лише зафіксувати, але й зберегти пам'ять, яка буде непідвладна часу.

Працівники відділу музейного розвитку
та екскурсійного забезпечення з
сектором маркетингу та комунікацій
Волинського краєзнавчого музею

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 233 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]