Головна » 2014 » August » 27 » Волинським краєзнавчим музеєм видано програму „Музей-школі” на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області.
14:48
Волинським краєзнавчим музеєм видано програму „Музей-школі” на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області.
Волинським краєзнавчим музеєм видано програму „Музей-школі” на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області.

   Відповідно до програм загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв області Волинський краєзнавчий музей розробив і видав комплексну програму „Музей-школі. На допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області (2014-2015 навчальних років)”.  – Луцьк, 2014. – 18 с.

   Волинський краєзнавчий музей зберігає і експонує близько 150 тис. експонатів, що знайомлять відвідувачів з природними багатствами Волині, всебічно висвітлюють історію нашого краю з найдавніших часів до сьогодення. Експозиція та виставки музею представляють археологічні, етнографічні, нумізматичні колекції, документи та нагороди, особисті речі відомих діячів науки та культури краю, збірки стародруків тощо.

   Науковці музею розробили тематичні екскурсії, екскурсії-лекції, музейні заняття, екскурсії-казки на допомогу викладачам навчальних закладів згідно шкільних навчальних програм з історії, літератури, природничих дисциплін.

Отримати програму „Музей-школі” можна у відділі науково-освітньої роботи Волинського краєзнавчого музею, або скачати прямо звідси:

Категорія: Волинський краєзнавчий музей | Переглядів: 777 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]