Головна » 2014 » August » 4 » Викрадення техніки з військового музею – повна нісенітниця, – повідомив директор музею.
14:45
Викрадення техніки з військового музею – повна нісенітниця, – повідомив директор музею.
Викрадення техніки з військового музею – повна нісенітниця, – повідомив директор музею.

   У коментарі інтернет-виданню «Під прицілом» завідувач філії Національного військово-історичного музею України – Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки, Ігор Пасюк повідомив, що інформація, яку ЗМІ оприлюднили минулої суботи, абсолютно не відповідає дійсності. Тим більше, що серед експонатів музею вказаної техніки ніколи навіть не було.

    «Щодо така Т-ІІІ – такого у нашому музеї не було. Єдиний екземпляр знаходиться у центральному музеї в Києві – у Національному військово-історичному музеї. Техніка відреставрована і більше такого в українських музеях немає», – розповів Ігор Пасюк.

   Тим більше, на території Волині немає ніякого танкоремонтного заводу, куди, як повідомляли,

   Щодо іншої техніки, ситуація аналогічна. Повідомлення про зниклий Т-VІ, ніби то переданий музею співробітниками СБУ, Ігор Пасюк прокоментував, що жодної одиниці техніки співробітники Служби безпеки України музею не передавали, в тому числі і такої.

   Щодо зниклої самохідної гармати ІСУ-152, бойової машини 1944 випуску «Звіробій». то аналогічний екземпляр, щоправда, 1945 року випуску є на території Музею військової техніки в Луцьку.

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 927 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]