Головна » 2017 » June » 1 » Вертоліт з військового музею відправили до Полтави
11:45
Вертоліт з військового музею відправили до Полтави
Вертоліт з військового музею відправили до Полтави

У Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки 31 травня демонтували вертоліт Мі-8Т. Його погрузили на лафет і, зі слів директора музею Ігоря Пасюка, відправили до Полтави на реставрацію, яку мають здійснити силами техніко-експлуатаційної частини 18-ї окремої бригади армійської авіації, яка дислокується на Полтавському військовому аеродромі, – повідомляють «Волинські новини» з посиланням на Організацію волинських авіалюбителів – ОВАЛ.

На питання, коли вертоліт відреставрують і повернуть до музею, Ігор Пасюк відповів коротко - коли будуть гроші. При цьому на питання, чи не треба спочатку знайти гроші, а потім везти на реставрацію вертоліт, відповіді не було. На питання ж, хто дав наказ на транспортування вертольота на реставрацію, Ігор Пасюк відповів, що Міністерство Оборони.

Щодо подробиць реставрації, Ігор Пасюк розповів, що на вертольоті мають повністю відновити авіоніку (електронні системи. При цьому про відновлення цього вертольоту до льотного стану не може бути й мови, – ОВАЛ). Щодо доцільності відновлення авіоніки на музейному експонаті, Ігор Пасюк відповів, що невідомо, чи повернеться цей вертоліт до Луцька.

Категорія: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки | Переглядів: 719 | Додав: volyn-museum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]